Ars Libera & ANTI – Contemporary Art Festival

Ars Libera & ANTI – Contemporary Art Festival
14.9.-16.9.2023 | Galleria Ars Libera, Maaherrankatu 3, Kuopio
Avoinna: ke–pe 14–18 + la–su 12–17.
Vapaa pääsy | Tervetuloa!

ANTI – Contemporary Art Festival on Kuopiossa vuosittain järjestettävä kansainvälinen nykytaiteen festivaali, joka keskittyy paikka- ja aikasidonnaiseen taiteeseen. Tänä vuonna ANTI-festivaali järjestetään 12.–17.9.2023. Festivaalia edeltää viralliset ANTI-etkot 8.–9.9.
Ohjelmisto koostuu kansainvälisten ja kotimaisten taiteilijoiden ajankohtaisista teoksista, joita yleisö pääsee kokemaan maksutta ympäri Kuopion kaupunkia. Festivaaliviikko huipentuu jo kymmenettä kertaa ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnon jakamiseen festivaalin ainutlaatuisella päätösklubilla.

Galleria Ars Libera toimii festivaaliviikolla ANTI-festivaalin ja Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavien julkisen taiteen projektien kotipesänä. Galleriaan rakentuu viikon aikana jälkiä ja materiaaleja kaupunkiympäristöön levittäytyvistä kävelyteoksista ja työpajoista.

Galleria Ars Libera on avoinna yleisölle festivaaliviikolla seuraavasti:

torstai 14.9. klo 14–18
perjantai 15.9. klo 14–18
lauantai 16.9. klo 12–17

Ks. lisätiedot:
Kaupunkiluontoa luonnonväreillä -työpaja – ANTI – Contemporary Art Festival (antifestival.com)

Joutomaa – Löytömaa – ANTI – Contemporary Art Festival (antifestival.com)

Tutustu koko ohjelmistoon ja varaa paikkasi esityksiin www-sivuillamme: www.antifestival.com/programme/

Turvallisempi tila
ANTI-festivaali on syrjintävapaa tapahtuma. Emme hyväksy rasismia, ikäsyrjintää, seksismiä, heteroseksismiä, transfobiaa, ableismia, luokkasyrjintää tai kehokommentointia. Seuraathan turvallisemman tilan ohjeistustamme:
www.antifestival.com/turvallisempi-tila