Ars Liberan jäsennäyttely: Tila haltuun – Artfully | 2.7.–1.8.2021

Tila haltuun – Artfully
Ars Liberan jäsennäyttely

2.7.–1.8.2021 | Galleria Ars Libera, Maaherrankatu 3, Kuopio

[English below]

Avoinna: ke–pe 14–18 + la–su 12–17. Vapaa pääsy.

Avajaiset torstaina 1.7. klo 18–20. Noudatamme koronaohjeistuksia ja olemme pääosin gallerian ulkopuolella. Tervetuloa, välkommen!

Kuopion kuvataiteilijat ry Ars Liberan ylläpitämä Galleria Ars Libera muutti keväällä 2020 uusiin tiloihin Maaherrankadulle. Galleriassa on nähty reilun vuoden aikana kattavasti nykytaidetta niin kotimaiselta kentältä kuin kauempaakin, yhdistyksen omia taiteilijoita unohtamatta. Nyt uudessa 39 m2:n kokoisessa galleriatilassa nähdään ensimmäistä kertaa Ars Liberan jäsennäyttely 29:n taiteilijan voimin. Galleriatila on jaettu näyttelyyn osallistuvien kesken ja taiteilijat ovat valinneet tai tehneet teoksensa käytettävän tilan mukaan. Näin kattavana ja tiiviinä pakettina Pohjois-Savon alueella tehtävää nykytaidetta on harvoin nähtävillä.

Tila haltuun – Artfully -näyttelyn taiteilijat: Mari Arvinen, Emma Fält, Mikko Hallikainen, Jyrki Heikkinen, Pekka Hiltunen, Sinimaria Ikonen, Antti Immonen, Jarkko Juvonen, Maijariitta Karhulahti, Katarina Karppinen, Ilkka Kivelä, Marja Kolu, Sami Korkiakoski, Kristiina Korpela, Sinikka Kosonen, Reijo Kärkkäinen, Ulla-Mari Lindström, Mirva Liimatta, Anneli Loponen, Marlena Luukkonen, Leena Mäki-Patola, Ulla Remes, Topi Ruotsalainen, Katri Suonio, Tuija Suutari, Tiina Tanskanen, Timo Tolonen, Kaisa Törmänen & Iida Valkonen.

Näyttelyn yhteydessä aikavälillä 21.6.–1.8. osa taiteilijoista esittäytyy myös verkkonäyttelyssä Galleria Ars Liberan Instagram-tilillä: www.instagram.com/galleria.arslibera

Julkaisut näkyvät myös gallerian Facebook-sivulla: www.facebook.com/galleria.arslibera

//

Tila haltuun – Artfully
Ars Libera members’ exhibition

2.7.–1.8.2021 | Galleria Ars Libera, Maaherrankatu 3, Kuopio

Open: Wed–Fri 14–18 + Sat–Sun 12–17. Free entrance.

Opening on Thursday 1.7. at 18–20. We follow the corona instructions and will mainly be outside the gallery. Welcome!

Galleria Ars Libera, the gallery of the Kuopio Artists’ Association Ars Libera moved into new premises on Maaherrankatu in the spring of 2020. During the year, the gallery has hosted a wide variety of contemporary from Finland and abroad, including some members of the association. Now the 39 m2 gallery space hosts its first Ars Libera members’ exhibition, with 29 artists taking part. The space has been divided among the participants, and the artists have chosen or made their works according to the available space. This is a rare opportunity to see such an extensive and tight packaging of contemporary art made in Northern Savo.

Tila haltuun – Artfully exhibition’s artists: Mari Arvinen, Emma Fält, Mikko Hallikainen, Jyrki Heikkinen, Pekka Hiltunen, Sinimaria Ikonen, Antti Immonen, Jarkko Juvonen, Maijariitta Karhulahti, Katarina Karppinen, Ilkka Kivelä, Marja Kolu, Sami Korkiakoski, Kristiina Korpela, Sinikka Kosonen, Reijo Kärkkäinen, Ulla-Mari Lindström, Mirva Liimatta, Anneli Loponen, Marlena Luukkonen, Leena Mäki-Patola, Ulla Remes, Topi Ruotsalainen, Katri Suonio, Tuija Suutari, Tiina Tanskanen, Timo Tolonen, Kaisa Törmänen & Iida Valkonen.

In connection with the exhibition, 21.6.–1.8., some of the participating artists are also introduced on the Galleria Ars Libera Instagram account: www.instagram.com/galleria.arslibera

The posts are also shared on the gallery’s Facebook page: www.facebook.com/galleria.arslibera

– – –