Reijo Kärkkäinen: My favourite T-shirt and other recycling stories | 24.9.–17.10.2021

Reijo Kärkkäinen: My favourite T-shirt and other recycling stories

24.9.–17.10.2021 | Galleria Ars Libera, Maaherrankatu 3, Kuopio

[English below]

Avoinna: ke–pe 14–18 + la–su 12–17.

*(Tällä kertaa emme järjestä avajaisia.)

“Olen hyödyntänyt töissäni kierrätysmateriaaleja. Olen purkanut ja jatkanut vanhoja töitäni. Uusia töitä olen työstänyt puhkomalla ja kasaamalla niitä joutomateriaaleista. Olen jatkanut teoksia maalaamalla ja ne käyvät tällä hetkellä vuoropuhelua veistämisen ja maalaamisen rajapinnalla.”

BIO: Reijo Kärkkäinen (s. 1964) on kuvataiteilija, joka valmistui taiteen kandidaatiksi Taideteollisesta korkeakoulusta. Kuvataiteilijana Kärkkäinen on moniottelija, jonka tuotantoon mahtuu maalauksia, grafiikkaa, installaatioita, valokuvia, sarjakuvaa ja kuvituksia. Lisäksi hän toimii mukana kansainvälisessä taiteilijaryhmässä Le Dernier Cri:ssä sekä Kutikuti-yhdistyksessä. Hän asuu ja työskentelee Kuopiossa.

Kiitokset Taiteen edistämiskeskukselle ja Pohjois-Savon kulttuurirahastolle työskentelyn tukemisesta.

//

Reijo Kärkkäinen: My favourite T-shirt and other recycling stories

24.9.–17.10.2021 | Galleria Ars Libera, Maaherrankatu 3, Kuopio

Opening hours: Wed–Fri 14–18 + Sat–Sun 12–17.

*(This time we won’t have an opening.)

“In my works, I am utilising recycled materials. I have dismantled and continued my old works. New works have come about by methods such as puncturing and assembling them from waste materials. I have painted on these works, so they represent a kind of conversation between sculpture and painting.

BIO: Reijo Kärkkäinen (b. 1964) is a Finnish artist who graduated as Bachelor of Arts from the University of Art and Design in Helsinki. Kärkkäinen is a multidisciplinary visual artist, whose work ranges from paintings, graphics, installations, photographs to comics and illustrations. He also works with the French arthouse Le Dernier Cri as well as with the Kutikuti association. He lives and works in Kuopio.

Lisätietoja / More info:
www.instagram.com/reijokarkkainenart
www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/2370
www.arslibera.com/taiteilija/karkkainen-reijo

– – –

+ Galleria Ars Libera: arslibera.com/galleria
www.instagram.com/galleria.arslibera
www.facebook.com/galleria.arslibera

– – –
[Kuva / image: Reijo Kärkkäinen: My favourite T-shirt, 2021, 90 x 70 cm, sekatekniikka / mixed media.]
– – –

Gallerian toimintaa tukee Kuopion kaupunki ja Taiteen edistämiskeskus.