TÄSSÄ = NYT

TÄSSÄ = NYT

Galleria Kapriisi, 17.10. - 5.11.2008

Galleria Kapriisi koki muodonmuutoksen ennen siirtymistään Kuopiosta Tampereelle: se muuttui taiteilijoiden työtilaksi, ateljeeksi. Kuopion kuvataiteilijoiden, Ars Liberan TÄSSÄ = NYT -näyttelyn taiteilijat Jukka Huhtala, Riikka Viinikanoja, Kaisa Törmänen, Arto Väisänen ja Kristiina Korpela työstivät teoksiaan omilla vuoroillaan Kapriisin tilassa. Taitelijat toivat näyttelyyn valmiita töitään, jonka lisäksi he vielä tekivät paikan päällä teoksen.

 

Näyttely antoi galleriavieraalle mahdollisuuden seurata, vakoilla ja vaikuttaa työskentelyyn. Jokaisella oli mahdollisuus ihailla mielenkiinnolla taiteen syntymistä reaaliajassa, tässä ja nyt.. Näyttely ja taiteen tekeminen näyttelytilassa tuo konkreettisesti esiin gallerioiden ja taiteilijoiden symbioosin, molemmat tarvitsevat toisiaan.

Timo Kokko Näyttelyn kuraattori

 

Näyttely on osa Ars Liberan 50-vuotisjuhlavuoden toimintaa. Lisäksi se toivottaa Galleria Kapriisille ja galleristi Eeva Vesannolle onnea tulevaisuuteen ja kiittää antamastaan tuesta Kuopiolaiselle kuvataiteelle.