Kuopion kuvataiteilijat ry Ars Libera etsii toiminnanjohtajaa!

Kuopio

Maaherrankatu 3

01.08.2022 - 22.08.2022

 

Kuopion kuvataiteilijat ry on perustettu 1958 ammattitaiteilijoiden etujärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on vahvistaa ammattikuvataiteilijoiden asemaa Pohjois-Savossa. Yhdistys ylläpitää kahta galleriaa, Galleria Ars Liberaa ja GalleriA:a, jotka sijaitsevat Kuopion keskustassa. Yhdistys tuottaa myös säännöllisesti kuratoituja ja avoimia näyttelyitä sekä tapahtumia ja toimii taidealan verkostoissa alueellisesti ja valtakunnallisesti. 
 

 

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen perustoiminnasta, rahoituksen hankkimisesta, viestinnästä ja projektien hallinnoimisesta. Toiminnanjohtaja toimii yhteistyössä hallituksen kanssa, tehtävään kuuluvat myös yhdistyksen sihteerin tehtävät. Odotamme hakijalta kykyä hahmottaa taiteen kentän rahoituksen rakenteita, kokemusta rahoituksen hakemisesta ja raportoinnista. 

Lisäksi toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen näyttelyiden ja tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä työryhmien ja hallituksen kanssa sekä on vastuussa yhdistyksen ja gallerioiden viestinnästä. Toiminnanjohtaja vastaa gallerioiden toiminnasta yhdessä palkkatuetun galleria-assistentin kanssa. 

Työn hoitaminen edellyttää projektijohtamistaitoja, talousosaamista, viestintä- ja yhteistyötaitoja, aloittellisuutta, kykyä oman työn johtamiseen sekä perehtyneisyyttä taide- ja kulttuurialaan ja taiteilijapoliittisiin asioihin. Edellytämme hakijalta ensisijaisesti soveltuvaa työkokemusta tai soveltuvaa tutkintoa, suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Kokemus ja kiinnostus yhdistystoiminnan hoitamiseen/yhdistyshallintoon ja esimiestehtäviin katsotaan eduksi. Myös tuottamista ja tiedottamista koskeva työkokemus on eduksi.

 

 

Työn kesto: 1 vuosi, koeaika 6kk, Työaika on 50%, jatko mahdollinen. (Palkka 1500€/kk) 

Työsuhde alkaa 15.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

 

Hakemus sisältää:

-Oman osaamisen esittely

-Työkokemus

-Suosittelijat ja suosittelijoiden yhteystiedot 

-Hakijan yhteystiedot

Nimeä tiedosto sukunimi_etunimi.pdf.

Otsikoi viestisi: Hakemus toiminnanjohtajaksi: Etunimi Sukunimi.

 

Lähetä hakemus yhtenä pdf-liitetiedostona 22.8.2022 mennessä osoitteeseen arslibera@arslibera.com 

 

Lisätietoja voit kysyä ensisijaisesti sähköpostilla arslibera@arslibera.com tai yhdistyksen varapuheenjohtajalta Iida Valkonen (valkonen.iida@gmail.com)