Kuopion kuvataiteilijat ry Ars Libera etsii toiminnanjohtajaa!

Kuopio

Maaherrankatu 3

22.03.2020 - 08.04.2020

Kuopion kuvataiteilijat ry on perustettu 1958 ammattitaiteilijoiden etujärjestöksi. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tehostaa näyttelytoimintaa ja vahvistaa kuvataiteilijoiden asemaa Pohjois-Savossa. Yhdistyksen ylläpitämä galleria sijaitsee Kuopion keskustassa.

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen perustoiminnasta, rahoituksen hankkimisesta sekä projektien, kuten yhdistyksen näyttelyiden ja tapahtumien, suunnittelusta ja toteutuksesta. Lisäksi toiminnanjohtaja on vastuussa galleriatoiminnasta yhdessä palkkatuetun galleria-assistentin kanssa. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen viestinnästä, toimii yhdistyksen sihteerinä ja hallitusten kokousten esittelijänä sekä toteuttaa hallituksen päätöksiä käytännössä, yhteistyössä puheenjohtajan kanssa.

Työn hoitaminen edellyttää projektijohtamistaitoja, talousosaamista, viestintä- ja yhteistyötaitoja, sekä perehtyneisyyttä taide- ja kulttuurialaan ja taiteilijapoliittisiin asioihin. Edellytämme myös erilaisten viestinnän osa-alueiden hallintaa ja hyviä IT-taitoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa tutkintoa tai työkokemusta, sekä suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi, koeaika on 6 kuukautta. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on 50%. 

Lähetä hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi yhtenä pdf-liitetiedostona 8.4.2020 mennessä osoitteeseen arslibera@arslibera.com

Nimeä tiedosto sukunimi_etunimi.pdf.

Otsikoi viestisi: Hakemus toiminnanjohtajaksi: Etunimi Sukunimi.

Lisätietoja voit kysyä ensisijaisesti sähköpostilla arslibera@arslibera.com tai yhdistyksen puheenjohtajalta Sanna Nissiseltä p. 040 0841354